Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 661 kJ / 3 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,30 g |
Tuky | 233,06 g |
Vláknina | 45,36 g |
Cholesterol | 3,12 g |
Sodík | 5,55 g |
Sůl | 13,76 g |
Sacharidy | 64,12 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme, přidáme cherry rajčátka a ještě chvíli vaříme (cca 4 minuty). Krok 4: Hotové servírujeme zdobené jarní cibulkou, kapií a petrželkou nebo libečkem.
Jako příloha je výborná tarhoňa, rýže, těstoviny, ale lze podávat i s brambory.
Zveřejněno 12. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Moje poznámka
Žampionová krůtí játra s uzenou slaninou a cherry rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8ZG5
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 17 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 2 minutami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 32 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 59 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 1 hodinou
Mazanec
Creativewoman před 1 hodinou
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 1 hodinou
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 2 hodinami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 4 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 13 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra se žampiony recept,
játra kruti recept,
krůti játra recepty
Suroviny:
játra krůtí,
cibule,
rajče cherry,
česnek,
žampiony sterilované,
slanina uzená,
pyré rajčatové,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
olej,
sůl,
pepř,
cibulka jarní,
kapie červená,
petrželka
Komentáře (3)