Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 349 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,42 g |
Tuky | 105,30 g |
Vláknina | 4,94 g |
Cholesterol | 818 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 12,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/goBD
Moje poznámka
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/goBD
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
cuketové karbanátky,
recepty z cukety,
cuketa karbanatky,
karbanatek s cuketou,
karbanátky s cuketou a syrem bez strouhanky,
cuketa recepty karbanátky,
karbanátky z cukety,
cuketa se sýrem,
masové karbanátky s cuketou,
recept na cuketové karbanátky,
cuketové karbanátky s masem uzeným,
cuketový karbanátek se sýrem a uzeným masem,
cuketové karbanátky se sýrem,
karbenátky s uzeným sýrem a cuketou,
cuketa karbanatek,
karbanátky s cuketou
Suroviny:
maso mleté,
cuketa,
vejce,
česnek,
sýr uzený,
sůl,
pepř,
strouhanka,
nať petrželová
Komentáře