Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 142 kJ / 1 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,03 g |
Tuky | 142,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 3,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájenou nivu utřeme s máslem, podle chuti přisolíme, ale není to většinou třeba. Maličko opepříme.
Krok 2: Na sádle, oleji, popř. obojím usmažíme topinky. Každou řádně potřeme stroužkem česneku. Mírně zchladlou topinku potřeme pomazánkou a posypeme strouhaným křenem.
Krok 3: Zapíjíme čím nám libo, nejvíce se hodí vino nebo pivo.
Zveřejněno 5. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lázeňské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go1j
Moje poznámka
Lázeňské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go1j
Nejnovější recepty
Omeleta v housce
Přidáno před 45 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 12 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 12 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené vepřové koleno
martiline před 3 minutami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
Petra1943 před 8 minutami
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 1 hodinou
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 9 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 11 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 11 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 11 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 11 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 11 hodinami
Tématické fráze:
s čím topinky,
topinka recept,
topinky na různý způsob,
recept nátěrky na topinky,
lázeňská pomazánka recept
Suroviny:
chléb,
sýr niva,
máslo,
pepř bílý,
křen,
olej,
česnek
Komentáře (2)