Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kovbojský guláš

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 620 kJ /
626 kcal
Bílkoviny100,30 g
Tuky16,64 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme nakrájíme na drobno. Fazole otevřeme a přecedíme, nálev z fazolí nebudeme potřebovat. Krok 2: Do hrnce dáme lžíci sádla, přidáme cibuli, až bude cibule nahnědlá, přidáme maso, osolíme, opepříme a necháme maso zatáhnout. Až se maso zatáhne, zasypeme 2 lžícemi mleté papriky a 3 lžičkami mletého chilli, necháme zarestovat a zalijeme vodou tak, aby maso nebylo úplně potopené, přiklopíme pokličkou, necháme dusit. Pokud se voda vydusí, přilijeme znovu. Krok 3: Po hodině dušení přidáme červené i bílé fazole a prolisovaný česnek. Necháme dusit ještě půl hodiny, poté přidáme majoránku, necháme provařit, zahustíme jíškou a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s čerstvým chlebem.

Zveřejněno 15. 7. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovbojský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Wrz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovbojský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Wrz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kovbojské kotlety, kovbojský fazolový guláš, recept kovbojské kotlety, kovbojský vepřový guláš, kaubojské fazolemi, kovbojský gulaž z bílých fazolí, vepřového masa kovbojský, gulas z kotlety

Suroviny:
kýta vepřová, kotleta vepřová, cibule, fazole červené, fazole bílé, česnek, paprika sušená sladká, chilli, sůl, pepř, majoránka, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu