Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka s krůtím masem a kysané zelí

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BlanikM

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 958 kJ /
946 kcal
Bílkoviny139,80 g
Tuky37,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy12,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.
Naložíme do oleje a kořenící směsi, přidáme trochu solamylu a česnek.
Necháme několik hodin nebo den odležet v ledničce. Krok 2: Pohanku připravíme dle návodu.
Moje oblíbená verze je již ochucená pohanka z DM, která se jen asi 10 minut vaří. Krok 3: Na pánvičce a trošce oliv. oleje osmažíme maso, aby bylo měkké.
Na závěr přilijeme asi 1-2 PL vody a už jen lehce promícháme /obalíme/ tím sosem.

Zveřejněno 24. 7. 2019

Poznámka autorky BlanikM

Podáváme s kysaným zelím, popřípadě jakoukoliv zeleninou nebo salátem.

Zeleninová příloha by měla částečně nahradit přílohu, pokud chceme zdravě jíst i hubnout :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s krůtím masem a kysané zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j15R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka s krůtím masem a kysané zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j15R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí maso na zelí, krůtí maso na kysaného zelí, pohanka s krůtím masem

Suroviny:
prsa krůtí, olej olivový, sůl, pepř, solamyl, koření, koření oregáno, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu