Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chalupařské oko

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Janahorvathova77 Janahorvathova77

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 a více

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 350 kJ /
1 040 kcal
Bílkoviny73,23 g
Tuky45,76 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,46 g
Sacharidy80,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme těsto na bramboráky. Očistíme brambory, omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubší straně struhadla. Do mísy přidáme vejce a 2 lžíce hladké mouky. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku, sušený česnek. Dochucovat můžeme dle chuti. Krok 2: Sýr eidam nastrouháme na hrubší nudličky a i na pánvi rozpálíme olej. Uděláme bramborák přes celou pánev. Osmažíme z jedné strany a otočíme. Na hotovou stranu bramboráku dáme šunku, rozbijeme vajíčko a přikryjeme pokličkou , aby se vajíčko udělalo. Kdo má rád na hniličko, přikryje jen na chviličku. Krok 3: Hotový bramborák podáváme na talíři a zasypeme nastrouhaným sýrem. Dozdobíme rajčátkem a okurkou. Můžeme přilepšit kečupem.

Zveřejněno 12. 8. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupařské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VR15

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupařské oko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VR15

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bramborak s volskym okem, chaluparske kotlety s lečem

Suroviny:
brambory, vejce, mouka hladká, sůl, kmín celý, česnek, majoránka, olej, šunka, vejce, sýr eidam, rajče, okurka čerstvá

Přidat fotografie receptu