Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,33 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky na kysané smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Qk7
Moje poznámka
Vepřové závitky na kysané smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Qk7
Nejnovější recepty
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 7 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ošatkový chléb
monyss před 22 minutami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 53 minutami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 1 hodinou
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 4 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 4 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 5 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 6 hodinami
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek na na smetaně ně,
vepřové závitky
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
gyros,
šunka,
slanina,
cibule,
rajče,
paprika,
smetana kysaná,
mouka hladká
Komentáře