Klasický bramborák
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 5 353 kJ / 1 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,99 g |
Tuky | 18,70 g |
Vláknina | 12,89 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 243,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2024 17:10
Je tady více nezodpovězených dotazů, tak se zeptám ještě jednou. Toho škrobu opravdu 200 g? Tomu nevěřím... Nedoporučuji zkoušet!
8. 9. 2019 17:40
yanull: a ještě kukuřičného...
8. 9. 2019 17:33
yanull: To je určitě chyba. .i když Lenka má ráda škrob..tohle není možné a hlavně je to zbytečné..
8. 9. 2019 05:19
Lenunka: .. a navíc receptů na klasický bramborák tu není právě málo!
7. 9. 2019 22:59
klasické to není ani omylem
7. 9. 2019 22:45
Opravdu na 6 brambor tolik škrobu?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 4 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: klasicky bramborák recept na bramboráky recept na klasicky bramborak cmunda recept klasicky bramborak recept klasicke bramboracky klasicky branborak recept klasickybramborak recept vošouch bramboráky recept bramborák klasicky peavé bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, škrob kukuřičný, vejce, olej rostlinný, mléko, majoránka, pepř mletý, sůl
Klasický bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Bjg
6 názorů