Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s čerstvými hříbky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jarda8012

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 369 kJ /
327 kcal
Bílkoviny37,04 g
Tuky10,34 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy19,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zajdeme do lesa a doneseme dva pravé hříbky, nakrájíme je na plátky a na másle podusíme. Krok 2: V druhé pánvi na oleji orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájená játra, přidáme na plátky nakrájený česnek, opepříme, přidáme kari koření, zakápneme kečupem, zjemníme smetanou, dáme sterilovaný hrášek a hříbky, prohřejeme, na závěr osolíme.

Zveřejněno 9. 9. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s čerstvými hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m3pn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s čerstvými hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m3pn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
drubeží na játra, játra s hříbky, jatra a hribky recept, jatra s hribkama

Suroviny:
játra drůbeží, houba hřib, máslo, cibule, olej, hrášek sterilovaný, česnek, koření kari, sůl, pepř, kečup sladký, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu