Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Na sosu z upečeného bůčku a kotlet orestujeme na velké pánvi uvařené gnocchi a pokrájené upečené maso. Zamícháme, osolíme podle potřeby a nakonec vmícháme červené zelí. Vše znovu promícháme a podáváme.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Moje poznámka
Restované gnocchi s červeným zelím a bůčkem (aneb "CDD")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AVGp
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 11 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 13 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 7 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 7 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 7 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jedné pánve,
recepty s červeným zelím,
restované zelí recept,
restované zelí
Suroviny:
gnocchi,
paprika sušená uzená,
bůček vepřový,
kotleta,
zelí červené,
cibule,
libeček,
sůl
Komentáře (16)