Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nepečené ostružinové mlsání

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 137 kJ /
2 662 kcal
Bílkoviny65,76 g
Tuky52,74 g
Vláknina20,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy471,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Piškoty rozprostřeme na dno dortové formy, kterou jsme pokryli potravinářskou fólií.. Polovinu lučiny (250 ml) smícháme s vanilkovým cukrem. Druhou polovinu lučiny smícháme s nutellou. Meruňky přepůlíme a zbavíme pecek. Banány oloupeme a pokrájíme na kolečka.

Na piškoty poklademe kolečka banánů střídavě s kousky meruněk. Potřeme vrstvou lučiny s vanilkovým cukrem. Opět poklademe piškoty, navrstvíme ostružiny, hroznové víno a opět potřeme vrstvou lučiny, smíchané s nutellou. Krok 2: Takto opakujeme vrstvení ještě jednou a ukončíme vrstvou, smíchanou z obou druhů lučiny. Nad párou rozpustíme čokoládu, kterou smícháme se smetanou ke šlehání. Dort potřeme polevou z čokolády a dozdobíme ovocem. Dáme do chladu nejlépe přes noc.

Zveřejněno 19. 9. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené ostružinové mlsání

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n3yP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nepečené ostružinové mlsání

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n3yP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
lučina, cukr vanilkový, banán, nutella, piškoty, ostružiny, meruňky, víno hroznové bílé, oříšky, čokoláda hořká, smetana ke šlehání

Přidat fotografie receptu