Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 608 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme kuskus podle návodu. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na malém množství oleje, přidáme drobně pokrájené nebo umleté tmavé kloboučky hub a dusíme. Osolíme a nakonec ochutíme pepřem a troškou citr. šťávy.
Krok 2: Přidáme hotový kuskus, promícháme a sundáme z ohně. Servírujeme na talířcích nebo pro slavnostnější servírování plníme do košíčků z listového těsta, Zdobíme proužkem z červené papriky a kudrnkou. Podáváme jako svačinu, večeři nebo jako předkrm.
Zveřejněno 20. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaviár z hub s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g33j
Moje poznámka
Kaviár z hub s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g33j
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
kuskus,
voda,
cibule,
olej,
houby,
pepř,
Komentáře (5)