Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello zapečené s vajíčkem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 318 kJ /
554 kcal
Bílkoviny46,53 g
Tuky38,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 923 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy6,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Huby očistíme a odstránime nožičky. Krok 2: Strúhaný syr premiešame s nadrobno nakrájanými nožičkami húb a lístočkami oregana. Krok 3: Klobúky uložíme na olejom vymazaný pekáčik (ja používam teflónovú fóliu) a do každého klobúka dáme plátoček slaniny. Krok 4: Klobúky naplníme syrovou zmesou tak, že sa v strede snažíme urobiť jamku. Do každej jamky vyklepneme opatrne vajíčko. Krok 5: Pekáčik vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme cca 20-30 minút, podľa veľkosti húb. Krok 6: Upečené portobello uložíme na „postieľku“ z rukoly alebo iného šalátu. Ihneď podávame.

Zveřejněno 20. 9. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello zapečené s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l331

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello zapečené s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l331

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné portobello vajíčkem, portobello - recepty

Suroviny:
portobello, vejce, slanina uzená, sýr strouhaný, koření oregáno čerstvé, pepř, slanina, rukola

Přidat fotografie receptu