Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečenáče - houbáče

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 240 kJ /
774 kcal
Bílkoviny3,84 g
Tuky1,00 g
Vláknina15,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,05 g
Sůl30,00 g
Sacharidy183,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veškeré koření a sůl převaříte aspoň 5 minut. Krok 2: Očištěné, posolené a popepřené kloboučky hub obalíte v trojobalu a usmažíte dozlatova. Ještě horké dáte do sklenic, zalijete připraveným nálevem tak, aby byly houby zcela ponořené, zavíčkujete a zavaříte je po dobu 15 minut při teplotě 85 °C.

Zveřejněno 26. 9. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečenáče - houbáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ej4W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečenáče - houbáče

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ej4W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houby, voda, koriandr, sůl, koření nové koření, pepř, cukr, bobkový list, cibule, ocet

Přidat fotografie receptu