Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 687 kJ / 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 6,12 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 21,05 g |
Postup přípravy
Vše lehce promícháme a necháme 10 minut dusit při mírnější teplotě. Už nemícháme, aby se kousky ryby nerozpadly, jen pánví trochu potřásáme. Pro lepší chuť můžeme přidat půl lžičky cukru.
Nakonec zjemníme smetanou a vypneme.
Podáváme s rýží, těstovinami nebo s vařenými brambory.
Zveřejněno 1. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q3zp
Moje poznámka
Rybí paprikáš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q3zp
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 55 minutami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 2 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 11 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 12 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 14 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 15 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 16 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 16 hodinami
Suroviny:
treska aljašská,
cibule,
houby lesní,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
rajče,
protlak rajčatový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
mouka hladká,
olej,
cukr
Komentáře