Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 047 kJ /
489 kcal
Bílkoviny63,08 g
Tuky21,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli a osmahneme dozlatova. Očištěná a omytá srdíčka vložíme na cibulku a necháme zatáhnout. Přidáme sůl, pepř, kmín a špetku červené papriky, mírně podlijeme a dusíme 30-40 minut doměkka. Krok 2: Pak přidáme 3-4 prolisované stroužky česneku a majoránku. Necháme přejít varem a podáváme s chlebem a nakl. okurkou. Omáčky by mělo být jen málo a měla by být hustá i bez zahušťování.

Zveřejněno 2. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Px34

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Px34

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Simona Skolakova: Dík za komentář a za dotaz. ;-):-8 Já jsem měla tentokrát smůlu. Koupila jsem kuřecí srdíčka a ony byly ze stoletých slepic. Zcela určitě! Dusila jsem, hlídala, nakone jsem to dusila už celou hodinu a dvacet minut, tedey dvojnásobek času a srdíčka pořád tvrdá. Tak jsem to přendala do papiňáku a dusila v papiňáku ještě 20 minut. Srdíčka byla polotvrdá, no rozkousat se to dalo. Bývalo by to chtělo ještě chvilku opečovávání a vydušení přilité vody (když jsem dávala do papiňáku, tak jsem podlila, aby se mi to nepřipálilo). Ale už jsem byla hladová a bez nálady, tak jsem si řekla blbá fotka lepší, než žádná, vyfotila a honem jedla. Přitom je to opravdu moc dobré a má to být jen s trochou hustší šťávičky. Fotky vyměním, až si to zase uvařím, a pak to bude OK. S těmi srdíčky se mi to stalo poprvé a doufám, že naposled. :-( Máte dobrý postřeh :yes: a já ještě jednou děkuji za komentář a moc zdravím!:-K:-K

To může být dobré,ale asi pořád hlídáme a redukujeme a hlídáme,když nezahušťujeme;-),ale na fotce mi to tak nepřipadá,tak ted nevím,zahušťovat a nebo né;-);-);-)

Tématické fráze:
kuřecí srdíčka recept pohlreich, srdicka podle zdeňka trosky, kuřecí sdrce, recept podle zdeňka trošky, kuřecí srdce na na paprice, kureci srdce-recepty, kuřecísrdce

Suroviny:
srdce kuřecí, olej, cibule, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, paprika čerstvá červená

Přidat fotografie receptu