Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vepřového masa - II.

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 627 kJ /
389 kcal
Bílkoviny64,61 g
Tuky9,81 g
Vláknina5,67 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso se rozmixuje na jemnou pastu (kaši), přidá se podle chuti: tavený sýr, máslo, nadrobno nasekaná sladkokyselá okurka, cibule, česnek, sůl, pepř, hořčice a kečup.

Vše vmíchat a nechat vychladnout.

Zveřejněno 8. 10. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vepřového masa - II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3AZR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vepřového masa - II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3AZR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept na pomazánku z vepřového masa, pomazánky z masa, pomazánka z vepřového masa, pomazánky recepty, pomazánky z vepřového masa

Suroviny:
maso, cibule, česnek, sýr tavený, máslo, okurky sterilované,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu