Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 052 kJ / 2 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,00 g |
| Tuky | 199,27 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 4,54 g |
| Sůl | 11,13 g |
| Sacharidy | 113,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova opečeme na oleji. Květák uvaříme ve slané vodě (asi 10 min). Květák rozmačkáme vidličkou či šťouchačkou na brambory, přidáme žloutky, opraženou cibuli, mouku a na kostičky nakrajený sýr a uzeninu. Osolíme a okořeníme dle chuti a celé to zamícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho smícháme s hotovou směsí.
Krok 2: Do remosky dáme hodně zmačkaný pečíci papír, nandáme těsto, rozprostřeme a přebytečný papír ostřihneme.
Pečeme asi 45-50 minut.
Pečeme asi 45-50 minut.
Zveřejněno 10. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Moje poznámka
Květákový nákyp v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3P5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 14 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 15 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky,
remoska recept,
remoska recepty,
květákový nákyp z z remosky,
recepty v remosce,
recept na květákový nákyp
Suroviny:
květák,
cibule,
olej,
uzenina,
sýr niva,
vejce,
mouka hrubá,
pepř,
kmín mletý,
sůl,
koření
Komentáře (2)
No, je dobré ho předem smočit vodovodou