Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákový nákyp v remosce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tom.palda

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 052 kJ /
2 641 kcal
Bílkoviny94,00 g
Tuky199,27 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 4,54 g
Sůl11,13 g
Sacharidy113,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova opečeme na oleji. Květák uvaříme ve slané vodě (asi 10 min). Květák rozmačkáme vidličkou či šťouchačkou na brambory, přidáme žloutky, opraženou cibuli, mouku a na kostičky nakrajený sýr a uzeninu. Osolíme a okořeníme dle chuti a celé to zamícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho smícháme s hotovou směsí. Krok 2: Do remosky dáme hodně zmačkaný pečíci papír, nandáme těsto, rozprostřeme a přebytečný papír ostřihneme.
Pečeme asi 45-50 minut.

Zveřejněno 10. 10. 2019

Poznámka autora tom.palda

Jako příloha jsou vhodné brambory maštěné máslem.. dobrou chuť

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový nákyp v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v3P5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květákový nákyp v remosce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v3P5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

"Do remosky dáme hodně zmačkaný pečíci papír,..."
No, je dobré ho předem smočit vodovodou;-) Lépe se s ním pracuje, že :-)

Tématické fráze:
recepty do remosky, remoska recept, remoska recepty, květákový nákyp z z remosky, recepty v remosce, recept na květákový nákyp

Suroviny:
květák, cibule, olej, uzenina, sýr niva, vejce, mouka hrubá, pepř, kmín mletý, sůl, koření

Přidat fotografie receptu