Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pýchavky na způsob rybího salátu

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 143 kJ /
512 kcal
Bílkoviny16,60 g
Tuky25,20 g
Vláknina38,00 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 7,89 g
Sůl19,60 g
Sacharidy35,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pýchavku nakrájíme na malé hranolky a se vším kořením vaříme 20 min, pak scedíme, propláchneme studenou vodou a vybereme kořeni (já používám čajítko). Krok 2: Uvařenou pýchavku dáme do připraveného nálevu. Druhý den pýchavku scedíme a vybereme kořeni (opět požiji čajítko). Krok 3: Do mísy dáme scezenou pýchavku, přidáme Moravanku nakrájenou na drobno, majonézu, cukr a dochutíme. Krok 4: Salát můžeme konzumovat hned, ale lepší je nechat ho pár hodin odležet.

Zveřejněno 11. 10. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pýchavky na způsob rybího salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y3VE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z pýchavky na způsob rybího salátu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y3VE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
falešný rybí salát z pýchavky

Suroviny:
houba pýchavka, voda, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, moravanka, majonéza, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu