Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamská marináda na ryby

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tantal Tantal

Snadný

Suroviny

Porce: 3-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie851 kJ /
203 kcal
Bílkoviny4,56 g
Tuky11,75 g
Vláknina7,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Začneme tím, že opláchneme bylinky a nasekáme na jemno. Oloupeme česnek a opět nakrájíme na jemno, to samé uděláme i s chilli papričkami, ale ty neloupeme. Krok 2: Vše dáme do misky, přidáme 1 lžíci oleje a vše důkladně promícháme, nakonec zastříkneme limetovou šťávou.
Ryby marinádou pořádně obalíme a vmasírujme co nejpečlivěji, nebojte se marinádu dát i do vnitřku ryby. Po té ryby osolíme a balíme do alobalu necháme 2-3 hodiny odležet v lednici, po té grilujeme nebo pečeme v troubě.

Zveřejněno 14. 10. 2019

Poznámka autora Tantal

Na tuto marinádu se hodí velikostně spíše střední ryby ze sladkovodních například: lín, candát, okoun, z mořských: pražma královská, platýs velký, pilobřich ostnitý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamská marináda na ryby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8JGg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamská marináda na ryby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8JGg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vietnamska omáčka, marináda na pečené ryby v troubě

Suroviny:
kopr, koriandr, česnek, limetka, chilli paprika čerstvá, olej, sůl

Přidat fotografie receptu