Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Horká domácí čokoláda

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

barca094

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 798 kJ /
669 kcal
Bílkoviny22,94 g
Tuky17,90 g
Vláknina16,73 g
Cholesterol 17 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy95,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme vodní lázeň, ve které necháme rozpustit máslo. Krok 2: Do rozpuštěného másla přidáme kakao a cukr. Mícháme, než se všechno pořádně rozpustí. Krok 3: Přidáme puding a zalijeme mlékem. Promícháme a necháme prohřát. Zahříváme dokud není čokoláda úplně hladká. Krok 4: Můžeme přidat skořici nebo něco jiného na zlepšení chuti. Zamícháme a vypneme vařič. Krok 5: Vezmeme skleničky, do kterých čokoládu nalijeme. Lze ozdobit šlehačkou a můžeme podávat.

Zveřejněno 19. 10. 2019

Poznámka autorky barca094

Množství surovin se může lišit podle toho, jakou kdo má tu čokoládu rád, sladkou nebo hustou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Horká domácí čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n3LW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Horká domácí čokoláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n3LW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí horká čokoláda recept

Suroviny:
máslo, kakao, cukr, cukr vanilkový, pudink, mléko, skořice

Přidat fotografie receptu