Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barevné bedly

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 615 kJ /
386 kcal
Bílkoviny11,00 g
Tuky33,27 g
Vláknina5,52 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy9,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Klobúčiky bedlí zo strany lupeňov potrieme opatrne prelisovaným cesnakom, posypeme jemne rascou a soľou. Na panvici na horúcom oleji opečieme z vrchnej strany, teda lupeňami nahor. Krok 2: Po opečení potrieme lupene rozšľahaným vajíčkom vo vyššej vrstve, tak, aby príliš nestieklo, a keď trošička stuhne, šikovne otočíme. Dopečieme zo strany lupeňov. Krok 3: Dáme na tanier a vrch klobúčikov potrieme tatarkou. Do stredu cvrkneme kečup a na kečup menší kopček horčice.
Ihneď podávame s chlebom alebo pečivom.

Zveřejněno 22. 10. 2019

Poznámka autorky tejaja

Mám nadbytok húb, tak hľadám nevšedné recepty. Pri tomto recepte som sa inšpirovala na: http://www.nahuby.sk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Barevné bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VEYW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Barevné bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VEYW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
česnek, vejce, tatarská omáčka, kečup sladký, hořčice, kmín drcený, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu