Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 5,75 g |
Vláknina | 69,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 241,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme na tenké plátky nakrájané stonky zeleru.
Krok 2: Pridáme narezané podpňovky (václavky) a za stáleho miešania cca 2 min restujeme.
Krok 3: Prisypeme ryžu, pridáme čierne korenie a soľ a zalejeme vodou (množstvo ako na obyčajnú ryžu). Zakryjeme a dusíme, kým ryža nie je mäkká.
Krok 4: Potom pridáme narezanú papriku a ešte 5 min podusíme.
Krok 5: Odstavíme z ohňa a zakryté necháme 10 min postáť. Až potom podávame.
Zveřejněno 25. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Moje poznámka
Václavkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m3Ar
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Topinky se zajíčky
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 5 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 5 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 20 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 2 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 2 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 3 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 11 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 16 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 16 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 16 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 17 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z václavek,
václavkové ryzoto
Suroviny:
houby václavky,
paprika,
celer,
rýže,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře