Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,37 g |
Tuky | 68,35 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Moje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 3 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 3 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 5 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 7 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 7 hodinami
Tématické fráze:
selska omeleta z brambor,
omeleta z brambor,
selská amoleta,
omeleta s brambory,
syrova brambora,
štava z brambor,
syrová šťáva z brambor,
omeleta,
selská omeleta,
jídla z brambor,
omelety z brambor,
selské brambory recept,
omeleta s bramborami,
omelety francouské,
omeleta ze strouhaných brambor,
omoleta z brambor,
bramborová omeleta ze syrových brambor,
zamražování brambor,
selská omoleta,
syrové brambory
Suroviny:
brambory,
máslo,
vejce,
cibule,
šunka,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (4)