Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,37 g |
Tuky | 68,35 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Moje poznámka
Omeleta ze syrových brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7OX
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 59 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
selska omeleta z brambor,
omeleta z brambor,
selská amoleta,
omeleta s brambory,
syrova brambora,
štava z brambor,
syrová šťáva z brambor,
omeleta,
selská omeleta,
jídla z brambor,
omelety z brambor,
selské brambory recept,
omeleta s bramborami,
omelety francouské,
omeleta ze strouhaných brambor,
omoleta z brambor,
bramborová omeleta ze syrových brambor,
zamražování brambor,
selská omoleta,
syrové brambory
Suroviny:
brambory,
máslo,
vejce,
cibule,
šunka,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (4)