Vepřová krkovice s fazolkami na medu a pečenými brambory
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 659 kJ / 1 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,00 g |
Tuky | 53,45 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice s fazolkami na medu a pečenými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qN23
Moje poznámka
Vepřová krkovice s fazolkami na medu a pečenými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qN23
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 13 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 13 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřové krkovičky,
vepřová krkovice recepty,
recepty s vepřovou krkovici,
pečená krkovice na česneku s fazolkami,
vepřová krkovice na česneku s fazolkami,
krkovicka s fazolkami,
vepřová krkovice recept,
krkovice s fazolkami a brambor
Suroviny:
krkovice vepřová,
fazolky zelené,
brambory,
máslo bylinkové,
olej řepkový,
máslo,
med,
omáčka sojová,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (3)