Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 180 kJ / 5 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,61 g |
Tuky | 219,12 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 995 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 634,90 g |
Postup přípravy
Péct na 180 stupňů / 35 minut. ( Každá trouba peče jinak. Takže to je jen orientační. )
Po upečení ještě horké potřít máslem s rumem. Hodně pocukrovat.
Zveřejněno 13. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční tvarohová štola (hned k jídlu bez uležení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3WYr
Moje poznámka
Vánoční tvarohová štola (hned k jídlu bez uležení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3WYr
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 30 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
vánoční štola hned měkká,
vánoční štola hned měkké,
vánoční měkká tvarohová štola,
jak přehnout štolu,
vánoční štola tvarohová,
štola hned měkká
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
máslo,
cukr moučkový,
rozinky,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
mandle,
tvaroh měkký,
ovoce kandované
Komentáře (5)