Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční nepravý losos

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MamlajdaD MamlajdaD

Náročný

Doba přípravy 35-45 minut + doba chlazení a tuhnutí v ledničce

35-45 minut + doba chlazení a tuhnutí v ledničce

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 250 kJ /
2 689 kcal
Bílkoviny148,09 g
Tuky209,45 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 670 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy49,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dáme do mísy žloutky, rozpuštěné máslo, mléko, citronovou šťávu, hořčici a trochu sladké papriky. Krok 2: Promícháme a postavíme do hrnce s horkou vodou (vodní lázeň) a šleháme na plotně do zhoustnutí. Krok 3: Pak přidáme želatinu, rajský protlak, sůl a uvařené rybí maso. Vše promícháme, narovnáme do rybí formy (vypláchnuté studenou vodou) a dáme do ledničky. Připravujeme den předem. Krok 4: Množství želatiny neuvádím, je třeba postupovat podle návodu na sáčku (na jaké množství surovin je želatina určena (Samozřejmě se nejedná o dortovou želatinu.).

Zveřejněno 18. 11. 2019

Poznámka autorky MamlajdaD

Pokrm se hodí na slavnostnější pohoštění.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční nepravý losos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rOMk

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sváteční nepravý losos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rOMk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

"Sváteční nepravý losos"
Edit.:
No, jsem trošku OT, tak mažu
Promiňte:-K

maris: ;-) Áno, bolo to neprehľadné.

vidím, že už někdo recept upravil, tak je můj předchozí komentář bezpředmětný:-8

Prosím, napiš množství k surovinám, takhle je recept dost nepřehledný;-):-8

Suroviny:
žloutek, máslo, mléko, šťáva citronová, hořčice, paprika sušená sladká, želatina, protlak rajčatový, sůl, maso

Přidat fotografie receptu