Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 173 kJ /
280 kcal
Bílkoviny24,98 g
Tuky6,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka a cibuli nakrájíme na jemné kostičky, vmícháme do jogurtu, přidáme usekaný kopr, opepříme a mírně osolíme, promícháme a dáme vychladit. Krok 2: Vychlazený jogurtový salát rozdělíme na 4 mělké mističky nebo talířky a na tento základ postavíme jako komínky po dvou šnekovitě svinutých sledích. Krok 3: Na každý závitek ryby dáme nahoru lžičku brusinkového kompotu. Vhodné v zimě i za horkých letních večerů.

Zveřejněno 20. 11. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M45B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M45B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sleď, jablko zelené, jogurt bílý, kopr, cibule, pepř bílý, sůl, kompot brusinkový

Přidat fotografie receptu