Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 158 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 1,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuňáka utřeme s taveným sýrem, přidáme cibuli na kostičky a zelí.
Zveřejněno 21. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňáková pomazánka se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RBo
Moje poznámka
Tuňáková pomazánka se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RBo
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 12 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 2 hodinami
Plněné ořechy
Handour před 2 hodinami
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 3 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 3 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 3 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelí s tuňákem,
bile zeli pomazánka,
zelí s s tuňákem
Suroviny:
tuňák v konzervě,
sýr tavený,
cibule červená,
zelí bílé
Komentáře