Suroviny
Porce: 4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,77 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.
Krok 2: Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím, dochutím octem a cukrem.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Moje poznámka
Kulajda se sušenými hřiby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94L4
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 52 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s hribama asmetanou,
kulajda se susenych hribu,
jak zahustit kulajdu,
kulajda s hribama,
smetanova polevka se sušenými hriby,
kulajda recept,
polevka hriby, brambory
Suroviny:
brambory,
vejce,
kopr,
smetana 33%,
sůl,
pepř,
bobkový list,
houba hřib,
ocet,
cukr
Komentáře (4)