Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s bylinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 853 kJ /
2 116 kcal
Bílkoviny100,45 g
Tuky182,12 g
Vláknina5,53 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,25 g
Sacharidy17,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Anglickou slaninu s cibulí dáme do pánve a opečeme, přidáme porce tresky, kterou jsme osolili a opepřili. Opečeme po obou stranách a vyjmeme, necháme na teplém místě. Krok 2: Do pánve k cibuli a slanině přidáme kousek másla, studený vývar a necháme probublávat asi 3-4 minuty. Vmícháme smetanu a vaříme 5 minut na středním plameni. Těsně před podáváním vmícháme zbytek studeného másla a bylinky.

Zveřejněno 27. 11. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pMBX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pMBX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska na bylinkách, recept treska, treska s omackou, treska s omáčkou recept, treska recepty, recept na tresku, treska s pepřovou omáčkou

Suroviny:
treska, pepř, cibule, slanina anglická, vývar zeleninový, smetana 33%, máslo, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu