Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 346 kJ / 1 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,11 g |
Tuky | 186,43 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,03 g |
Sacharidy | 14,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunková roláda z listového těsta (i na Silvestra)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A4oj
Moje poznámka
Šunková roláda z listového těsta (i na Silvestra)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A4oj
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 17 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
tara23 před 28 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
tara23 před 34 minutami
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 57 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 hodinou
Kapustový prejt
magdalenka před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 2 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 12 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 15 hodinami
Tématické fráze:
sunkova rolada,
roláda z listového těsta,
roládky z listového těsta,
roláda z listového těsta s anglickou slaninou
Suroviny:
těsto listové,
kečup ostrý,
slanina anglická,
sýr gouda,
šunka od kosti,
žloutek,
Komentáře