Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehce pikantní celerové hranolky

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 104 kJ /
264 kcal
Bílkoviny1,83 g
Tuky25,57 g
Vláknina3,28 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy5,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celer očistíme a nakrájíme na cca 1 cm plátky a ty nakrájíme na hranolky. Smícháme tatarku, majonézu, obě papriky, pepř a česnek. Hranolky pořádně směsí obalíme a vsypeme na plech s pečícím papírem. Krok 2: Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C do zlatova. Před dopečením můžeme zvýšit na 220 °C. Hotové posypeme solí a podáváme s oblíbeným dipem.

Zveřejněno 4. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehce pikantní celerové hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YgBY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehce pikantní celerové hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YgBY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

citronek:
No, tatarka je ochucená majonéza a majonéza je cca 80% oleje..., tak proč ne, že ;-)

tatarka a majonéza v troubě????:-O

Nadherne hranolky aj ja robievam s olejom a koreninami,ale vyskusam s tou tatarkou a majonezou:yes::yes::yes::yes::-):-):-):-)

Tématické fráze:
celerove recepty, celerova hranolky

Suroviny:
celer, tatarská omáčka, majonéza, paprika sušená uzená, česnek sušený, paprika sušená pálivá, pepř, sůl hrubozrnná

Přidat fotografie receptu