Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízek z bůčku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jollka jollka

Snadný

Suroviny

Porce: dle množství masa

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky bůčku naklepeme osolíme a opepříme. Krok 2: Dáme do misky a dáme do lednice odležet já ho nechala dva dny. Krok 3: Potom klasicky obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Krok 4: Opečeme na oleji nebo sádle.

Zveřejněno 24. 7. 2009

Poznámka autorky jollka

Po odležení je bůček krásně měkký.Tento recept jsem tu nenašla tak dodávám i s fotečkama

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R8Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízek z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6R8Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Tohle na mne vykouklo z náhodných;-)ještě jsem nikdy nedělala řízky z bůčku,vždy jsem si říkala,že to musí být tuhý.:-(Ale koukám jak to chválíte,že to budu muset též vyzkoušet až budu dělat řízky,často to není;-).

Děkuji všem za bodíky a kladný komentář k tomuto receptu:-);-):yes:

PIPRE!Však si říkala, že ted jíš všechno a hubneš!! tak co řešíš bůček! :-D nebo si pak po něm zasportuj! :-p jinak takovouhle "light":-p dobrůtku! to já můžu, letí bodík :-D

Jollko, také dělávám a je to suprový:-pnemám ráda úplně libový řízky a tohle mi vyhovuje. Bodík letíííí k tobě:yes:

Jano, to určitě vyzkoušej, jen je pořádně naklepej. Dneska jsou bůčky hodně libové, takže, zas takový úlet to nebude;-)

Že bych pro jednou zhřešila a nemyslela na váhu?;-):-))..I můj otec měl najraději řízky z bůčku a jídlo znám. Je chutné ..Bodík:yes:

Můj muž je taky řezník proto tak krásný masíčko:yes:maj ted novýho dodavatele tak mají tak krásný maso.Z takovýho jsem minule dělala bůčkovou roládu:-p;-):-)):yes:

jak říkal můj dědeček (řezník) z bůčku je nejlepší řízek ;-)

Moc děkuji za pochvalu když je tak libovej je škoda to neudělat!:-p:-)):yes:

Jollko. To jsi mne potěšila. Jsme na stejné parketě. Vždy, když děláme jakékoliv řízky. Vždy mi žena udělá taky z bůčku. Já ho nechám vychladnout a dám do chladničky. A studenej jen tak s chlebem a něčím kyselýmn nebo zelenou paprikou, nebo rajčetem - super. + bodík. Václav

Tématické fráze:
řízek z bůčku, řízky z bůčku, řízek, bučkové řízky, bůčkový řízek, nejlepsi bucek, recepty.cz řízky z bučku, recept z bůčku, bucek jako rizek, bůček řizek, jak připravit bůček, recepty z bůčku, řízek s bůčku, nejlepší recepty z bůčku, libový bůček, řízky s bůčku, bůček řízky, řízečky z bůčku, bůček light, plněné řízky z bůčku

Suroviny:
bůček vepřový, sůl, pepř, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu