Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 82 kJ / 20 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté čínské zelí nakrájíme na tenké nudličky, které ještě rozkrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme podélně rozkrojíme, vyřízneme tvrdou část od stopky a nakrájíme na kousky. Cibulku nakrájíme na kolečka a přidáme kopr.
Krok 2: Zálivkou zalijeme připravený salát. Důkladně promícháme a můžeme servírovat.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z čínského zelí a jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6kz
Moje poznámka
Salát z čínského zelí a jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V6kz
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 6 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 4 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 4 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 5 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 6 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 6 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 6 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
salat z činskeho zeli se špekem
Suroviny:
zelí čínské,
rajče,
cibulka jarní,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře