Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,18 g |
Tuky | 33,61 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 2,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu osolíme a opepříme a na másle opečeme. Vidličkou ji rozmačkáme, přidáme vajíčko, trochu strouhanky a zpracujeme.
Krok 2: Bešamel:
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme sůl, pepř, hořčici, citron, petrželku, parmazán a mléko a pilně mícháme. Krok 3: Z rybí směsi tvoříme koule, do kterých uděláme dostatečně velký důlek a do něj dáme bešamel. Opatrně uzavřeme, aby bešamel nevytekl. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme se zeleninovým salátem.
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme sůl, pepř, hořčici, citron, petrželku, parmazán a mléko a pilně mícháme. Krok 3: Z rybí směsi tvoříme koule, do kterých uděláme dostatečně velký důlek a do něj dáme bešamel. Opatrně uzavřeme, aby bešamel nevytekl. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
Moje poznámka
Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGmj
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 6 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake
PavelK33 před 2 minutami
Luxusní a rychlý makovník
MirkaTioka před 30 minutami
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 1 hodinou
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 1 hodinou
Pečený losos v alobalu
vanilj před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Efka17 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 4 hodinami
Suroviny:
treska,
máslo,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
strouhanka,
olej,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
citron,
hořčice dijonská,
sýr parmazán strouhaný,
mléko,
petrželka
Komentáře (4)