Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 081 kJ /
975 kcal
Bílkoviny166,18 g
Tuky33,61 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,84 g
Sacharidy2,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osolíme a opepříme a na másle opečeme. Vidličkou ji rozmačkáme, přidáme vajíčko, trochu strouhanky a zpracujeme. Krok 2: Bešamel:
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme sůl, pepř, hořčici, citron, petrželku, parmazán a mléko a pilně mícháme. Krok 3: Z rybí směsi tvoříme koule, do kterých uděláme dostatečně velký důlek a do něj dáme bešamel. Opatrně uzavřeme, aby bešamel nevytekl. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Usmažíme na oleji a podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 12. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lGmj

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lGmj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Lenunka: Měla jsem 8 ks.

kolik je z té ryby prosím karbanátků? :-):-K

casino: Toto byl můj první pokus a dopadl velmi dobře, bylo to opravdu dobré. Ty zeleninové karbanátky zkusím, děkuji za tip. :-K:-)

Zajímavé...:yes:
Podobně by asi šly dělat i jiné jemné (zeleninové) karbanátky, že :-)

Suroviny:
treska, máslo, sůl, pepř, vejce, strouhanka, strouhanka, olej, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, citron, hořčice dijonská, sýr parmazán strouhaný, mléko, petrželka

Přidat fotografie receptu