Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje bábovka s vaječným koňakem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janatka janatka

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 955 kJ /
4 052 kcal
Bílkoviny80,30 g
Tuky197,70 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 698 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy444,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z bílků vyšleháme tuhý sníh.
Žloutky s cukrem utřeme do pěny. Krok 2: Přidáme koňak, olej, polohrubou mouku a prášek do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme sníh. Do vymazané a hrubou moukou vysypané formy nalijeme těsto. Mně zbyla maková náplň z koláčů a tak jsem lžící udělala v těstě kupičky máku. Krok 3: Dáme do předehřáté trouby na 190°C a pečeme 45 - 60 minut.

Zveřejněno 26. 1. 2020

Poznámka autorky janatka

Pekla jsem ve formě, která mi přišla jako výhra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje bábovka s vaječným koňakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ZAR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje bábovka s vaječným koňakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6ZAR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bábovka s vaječným koňakem, pečený forma beránek recept s s vaječným koňakem

Suroviny:
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, koňak vaječný, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu