Postup přípravy
Krok 1: Olej ochutíme česnekem a podle chuti špetkou soli. Bagetu nakrájíme na kolečka a potřeme olejem.
Krok 2: Rajčata nasekáme na kousky a uložíme na bagety. Posypeme sýrem a na 220 st. zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 28. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kE0N
Moje poznámka
Zapečené rajčatové chuťovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kE0N
Nejnovější recepty
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 1 hodinou
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 1 hodinou
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Vydatná snídaně plná bílkovin nejen pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Špagety Praguesse
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Neregistrovaný před 6 minutami
Domácí uzená makrela
Neregistrovaný před 9 minutami
Rajská omáčka
Neregistrovaný před 18 minutami
Tvarohové muffiny s čokoládou
Neregistrovaný před 18 minutami
Zdravý tvarohový zákusek
Neregistrovaný před 25 minutami
Játrový sýr III.
Neregistrovaný před 26 minutami
Makovec
Neregistrovaný před 27 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Neregistrovaný před 28 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 29 minutami
Chuťovka s prejtem k pivu
Neregistrovaný před 30 minutami
Suroviny:
bageta,
rajče,
olej olivový,
česnek sušený,
sýr strouhaný,
sůl
Komentáře