Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje pánev

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

prof.lub

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 - 3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 037 kJ /
965 kcal
Bílkoviny32,34 g
Tuky5,17 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 347 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy192,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve uvařím těstoviny tak, aby byly jen lehce ponořené, po přibližně 10 minutách vliji gulášovou polévku rozmíchanou ve 3 dl vody, a přidám Masox. Krok 2: Přidám nahrubo nakrájenou cibuli, po pár minutách zeleninu, dále fazole a vypínám, nesmí se nic rozvařit, těstoviny na skus jsou ideální. Krok 3: Dochutím, jak kdo má rád.

Zveřejněno 1. 2. 2020

Poznámka autora prof.lub

Nepsal jsem záměrně uzeninu, já dělám orestovanou vepřovou klobásku, vepřové mleté maso, gothaj, to už je na vás, ale vmíchávám až nakonec.

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4B5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje pánev

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4B5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

<3

prof.lub: Určitě je to o receptech, nebo alespoň by to mělo být o receptech, které stojí za to vyzkoušet :-!

Dajda: Myslel jsem,že to je o receptech a né o kuchařích,co si někde něco přečtou,zkusej a pak to sem daj a čekaj na lajky jak jsou dobří,vařit se dá kdekoliv,how,už se k tomu nebudu a nechci vracet...

"Pyksla"
maris:
Jj, udělal to schválně;-)
Chiba v tekstu či hrupka je zaručený spůsop jak zvíšit sledovanost, že :-D
***
prof.lub:
My na vandr brali hrachovku v kostkách:yes::-)

prof.lub: ale mě ani ve snu nenapadlo rýpat, jen jsem na chybu upozornila. Nechce se mi věřit, že jsi chybu udělal schválně a čekal, jaká se tu rozhoří diskuze o gramatice. To by bylo - mírně řečeno - hodně hloupé. Piš si to jak uznáš za vhodné, myslela jsem to dobře, tím to pro mě skončilo.:-)

prof lub : zdravím ,a musím napsat, že se mi moc líbí Vaše reakce , žádné urážení se a urážky "komentátorek" :yes:
A jako jídlo do kotlíku to beru ,tam se opravdu žádná vysoká kuchařina dělat nedá. Hezký den

prof.lub: Tady ale nevaříme pod širákem:-! :-O

maris: Čekal jsem,že se kvůli "y"náký ten rýpal najde,nezklamala.;-):-Q

prof.lub: až budeš chtít zase někoho pobavit, tak se píše piksla - s měkkým "i" ;-):-)

Zdravím všechny,tento receptík mám již nákých 30let,co jsme ještě jezdili pod širák a dělali na ohni.Ta gulášovka je proto,že se sebou nevozila hl. mouka.Jsem rád,že jsem vás pobavil tou pykslou,s humorem jde přece všechno líp,no nééé?:-)

Pyksla už není;-( moderátorky z ní udělaly konzervu;-(;-(:-D

Dobrej guláš :-):yes:

Jezismarja, dalsi svobodny mladenec.:-D:-D:-D:no:

Vždyť to je jasný. :-). vtip :-D pyksla je skvělá :yes: pobavila jsem se

ta pyksla mně dostala,ale víc masox a pytlíková polívka

Tématické fráze:
recepty na pánvi, top recepty pánev

Suroviny:
těstoviny, olej, masox, sůl, polévka gulášová v sáčku, hrášek, fazole červené ve slaném nálevu, chilli, cibule

Přidat fotografie receptu