Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-kadeřávkový salát s arašídovým dresinkem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 644 kJ /
1 110 kcal
Bílkoviny27,49 g
Tuky48,71 g
Vláknina21,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy130,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kučeravý kel (kadeřávek) nakrájame na rezance, pridáme olej, soľ a rukami dobre postískame, aby kel skrehol. Necháme postáť, kým urobíme dresing. Krok 2: Vodu dáme do hrnčeka spolu s arašidovým maslom a na slabom plameni ho necháme rozpustiť. Odstavíme a pridáme med, nadrvenú chilli papričku (ak je čerstvá, potom nadrobno nasekanú), nasekaný cesnak a korenie podľa chuti. Premiešame a vlejeme ku kelu. Dobre premiešame. Krok 3: Pridáme na kocky nakrájané zemiaky a opäť premiešame. Ak treba, dosolíme. Krok 4: Nakoniec vmiešame narezané paradajky, alebo len šalát nimi ozdobíme. Krok 5: Posypeme sekanou fenyklovou vňaťou.

Zveřejněno 20. 2. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-kadeřávkový salát s arašídovým dresinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mJmr

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborovo-kadeřávkový salát s arašídovým dresinkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mJmr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, kadeřávek, rajče, olej olivový, sůl, fenyklová nať, voda, máslo arašídové, chilli paprika čerstvá, česnek, med, koření čtyři pepře

Přidat fotografie receptu