Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarůžky a Romadur v mletém mase

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 942 kJ /
942 kcal
Bílkoviny104,84 g
Tuky56,07 g
Vláknina1,83 g
Cholesterol 515 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,34 g
Sacharidy4,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso dáme do mísy, dochutíme kořením a mírně solí. Přidáme vejce, dobře promícháme a mírně zahustíme hrubou moukou, cca 1-2 lžíce (lze i strouhankou). Směs necháme půl hodiny odležet a poté z ní mokrou rukou tvarujeme placičky, do jejich středu dáme zhruba centimerový plátek Romaduru nebo tvarůžků, pevně uzavřeme a obalíme v hrubé mouce. Milovníci trojobalu mohou použít i ten. Krok 2: Smažíme na vyšší teplotě v pánvi s rozpáleným tukem z obou stran dozlatova. Během otáčení dáme pozor na to, abychom obal nepropíchli. Krok 3: Podáváme s libovolnou bramborovou přílohou nebo chlebem, tatarkou, dipy, zeleninovými saláty...

Zveřejněno 26. 2. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarůžky a Romadur v mletém mase

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O4AG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarůžky a Romadur v mletém mase

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O4AG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mleté maso s tvarůžky, tvarusky v mletem mase, romadůr recept

Suroviny:
maso mleté mix, vejce, mouka hrubá, sůl, pepř mletý, kmín mletý, česnek sušený, paprika sušená sladká, sýr romadur, sýr tvarůžky kulaté, olej

Přidat fotografie receptu