Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkový pikantní guláš s gnocchi

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 211 kJ /
3 874 kcal
Bílkoviny158,42 g
Tuky301,17 g
Vláknina25,85 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,34 g
Sůl2,90 g
Sacharidy96,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky a osolíme.
Na sádle zpěníme dozlatova cibulku. Přisypeme trošku kmínu a chvilku prosmahneme. Krok 2: Kousky bůčku vkládáme do hrnce, nejdříve ty, které mají kůži. Vkládáme je kůží dolů, aby pustily tuk. Na ně dáváme kousky bez kůže. Přilijeme cca 100 ml piva a chvilku podusíme. Krok 3: Po pár minutách vše promícháme, posypeme červenou paprikou a zase necháme dusit. Následně přidáme worcester, sójovou omáčku, nakrájené papriky, protlak, trochu piva. Průběžně doléváme černým pivem, dokud není maso měkké. Krok 4: Podáváme s gnocchi.

Zveřejněno 26. 2. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový pikantní guláš s gnocchi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YgO9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový pikantní guláš s gnocchi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YgO9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Takový v podstatě perkelt, ale vypadá a určitě bude i božsky chutnat, zvlášť když tam bude i ta kůžička, mňam ;-) bodík letí

Tématické fráze:
bučkovy gulaš, bůčkový guláš a gnoki

Suroviny:
bůček, cibule, paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, chilli, pivo černé, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, kmín drcený, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sádlo, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu