Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůzlečí maso s Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 959 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny135,68 g
Tuky64,10 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 284 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,50 g
Sacharidy14,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maslo a olej rozohrejeme na panvici a orestujeme na nich nadrobno nakrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme na kocky nakrájané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Vložíme vetvičky oregana, zasypeme paprikou a premiešame. Podlejeme horúcou vodou, osolíme a dusíme domäkka. Krok 3: K mäkkému mäsu pridáme na malé kocky nakrájaný Hermelín a za stáleho miešania necháme rozpustiť. Krok 4: Podávame podľa chuti, s knedľou, cestovinami, ryžou...Povrch jedla na tanieri posypeme ešte lístočkami oregana.

Zveřejněno 8. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kůzlečí maso s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lGZ7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kůzlečí maso s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lGZ7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

JanaDorazinova: kůzlečí mívají v Globusu. A před Velikonocemi v lepších řeznictvích. Je dobré se zeptat a oni to pak obvykle zajistí. Ve středních a východních Čechách se sežene docela snadno. Tak snad i jinde.:-K

Na kozľacie a jahňacie mäso mám zdroj, kozľacie ale v menšom množstve ako jahňacinku. Všetko z domáceho zdroja, viem, kde sa zvieratká pásli. ;-)

Od sousedky dostávám na Velikonoce zbyteček kůzlečího a náplně, ale recept mi nedá a nedá !!! ;-( ;-(;-(

Pane jo, Terezko, kde vzít kůzlečí maso? To musí být super jídlo <3

Tématické fráze:
nejlepší recept na kůzlečí

Suroviny:
maso kůzlečí, sýr hermelín, cibule, paprika sušená sladká, koření oregáno, máslo, olej, sůl

Přidat fotografie receptu