Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačková bábovka s vůní Margot

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 979 kJ /
3 819 kcal
Bílkoviny82,04 g
Tuky102,68 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 503 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy634,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky utřeme s cukrem do husté světlé pěny, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva, smetanu a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z ušlehaných bílků. Krok 2: Do poloviny těsta nastrouháme tyčinku Margot. Krok 3: Světlé těsto dáme do vymazané a moukou nebo kokosem vysypané formy bábovky, přidáme zbylou část tmavého těsta a lehce vidličkou projedeme. Dáme do vyhřáté trouby na 170°C a upečeme. Krok 4: Hotovou bábovku po vychladnutí vyklopíme z formy a pocukrujeme.

Zveřejněno 12. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šlehačková bábovka s vůní Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZjA2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šlehačková bábovka s vůní Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZjA2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
šlehackova margot, šlehačková bábovka, margotková bábovka šlehačková

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, smetana ke šlehání, čokoláda margot, cukr moučkový

Přidat fotografie receptu