Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 244 kJ / 1 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,18 g |
Tuky | 150,02 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli drobně nakrájíme, promícháme se všemi ostatními přísadami a necháme vychladit. Podle potřeby dochutíme a milovníci ostrých jídel si mohou přidat nadrobno pokrájenou chilli papričku bez semen.
Krok 2: Vychlazenou pomazánku mažeme na plátky pokrájeného pečiva nebo topinek.
Krok 3: Mazala jsem na krajíčky obyčejného chleba, obložila vařeným vajíčkem, posypala jarní cibulkou (výborný by byl i pórek) a přidala pár cherry rajčátek.
Zveřejněno 12. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Vyj
Moje poznámka
Pivní tuňáková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Vyj
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 9 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 1 minutou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 3 minutami
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Neregistrovaný před 9 minutami
Brambory s lečem a vepřovým masem zapečené v troubě
Neregistrovaný před 10 minutami
Vepřová pečeně se zeleným pepřem
Genzerman před 19 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Neregistrovaný před 22 minutami
Škvarkové sádlo
Neregistrovaný před 36 minutami
Omáčka s hovězím masem
Neregistrovaný před 48 minutami
Výborné lasagne
Neregistrovaný před 59 minutami
Nastavovaná kaše
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
tuňáková pomazánka top recepty,
jarošovská pivní pomazánka
Suroviny:
tvaroh,
cibule,
pivo světlé,
olej olivový,
šťáva citronová,
hořčice,
sůl,
pepř,
chilli paprika čerstvá
Komentáře