Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní tuňáková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 244 kJ /
1 492 kcal
Bílkoviny15,18 g
Tuky150,02 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 118 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy16,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli drobně nakrájíme, promícháme se všemi ostatními přísadami a necháme vychladit. Podle potřeby dochutíme a milovníci ostrých jídel si mohou přidat nadrobno pokrájenou chilli papričku bez semen. Krok 2: Vychlazenou pomazánku mažeme na plátky pokrájeného pečiva nebo topinek. Krok 3: Mazala jsem na krajíčky obyčejného chleba, obložila vařeným vajíčkem, posypala jarní cibulkou (výborný by byl i pórek) a přidala pár cherry rajčátek.

Zveřejněno 12. 3. 2020

Poznámka autorky MamlajdaD

Recept je ze starého čísla časopisu Zahrádkář, recept jsem upravila.

Vím, že tu je hodně tuňákových pomazánek, ale tuto pivní jsem nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Vyj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní tuňáková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Vyj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tuňáková pomazánka top recepty, jarošovská pivní pomazánka

Suroviny:
tvaroh, cibule, pivo světlé, olej olivový, šťáva citronová, hořčice, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu