Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 213 kJ / 2 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,45 g |
Tuky | 94,00 g |
Vláknina | 16,77 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 442,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé jogurtové makovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4X6
Moje poznámka
Rychlé jogurtové makovky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4X6
Nejnovější recepty
Kuřecí prso s dušenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Ovesné sušenky s pomerančovou kůrou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová roláda plněná vaječno-sýrovou omeletou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Knedlíky ze žitného kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Brambory plněné brynzou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé knedlíky se sýrem z mikrovlnné trouby
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Rychlá kuřecí svíčková: Levnější varianta luxusního nedělního oběda skvěle chutná a je snadná na přípravu
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kandovaná pomerančová kůra
janpoho před 2 hodinami
Francouzské palačinky
LidaM před 3 hodinami
Bábovka bez vajíček
jan.cajthaml.04 před 3 hodinami
Polévka z uzených žebírek
Kajkajak před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s Nivou
Stibka před 5 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
TondaJ před 5 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
Kody74 před 7 hodinami
Kuře na medu
Kava 2 před 20 hodinami
Rybízová marmeláda
Cejenka před 21 hodinami
Tématické fráze:
makovky z bílého jogurtu,
recept makovky
Suroviny:
voda,
jogurt bílý,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
máslo,
vejce,
sůl,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (6)