Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí plátky s hráškovými lusky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 007 kJ /
480 kcal
Bílkoviny10,48 g
Tuky32,13 g
Vláknina21,58 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 912 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy27,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všetky suroviny na marinádu premiešame. Plátky mäsa dáme do marinády na 1-2 hodiny. Krok 2: Potom na panvici rozpálime olej a plátky z oboch strán opekáme po cca 5-6 minútach z každej strany (podľa hrúbky mäsa). Plátky vyberiem a udržiavame v teple. Krok 3: K výpeku pridáme maslo a hráškové strúčiky. Pridáme nasekané lístky šalvie, osolíme a za miešania opekáme asi 5 minút. Krok 4: Plátky mäsa podávame so strúčikmi a paradajočkami.
Prílohu zvolíme podľa chuti.

Zveřejněno 17. 3. 2020

Poznámka autorky tejaja

Strúčiky hrášku používame mladé, bez semien.

Ak potrebujete viac soli, dosoľte. Ja mäso nesolím, sójová omáčka je slaná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky s hráškovými lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q4Z5

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky s hráškovými lusky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q4Z5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí plátek recept

Suroviny:
maso krůtí, lusky hráškové, šalvěj, máslo, olej, sůl, rajče cherry, olej, omáčka sojová, pepř, česnek, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu