Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie797 kJ /
190 kcal
Bílkoviny0,90 g
Tuky0,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na stranách nařízneme.
Fenykl očistíme a nakrájíme na menší kousky. Jablko zbavíme jadřince a taky nakrájíme. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme lžíci olivového oleje, přidáme fenykl, mírně osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vyvaření vína. Krátce před koncem přidáme jablko a společně doděláme. Obojí má zůstat na skus.
V druhé pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme připravené kotlety a opečeme dozlatova Krok 3: Fenykl s jablkem rozdělíme na talíře, zakápneme balsamicem a doplníme kotletami.
Podáváme např. s bagetou.

Zveřejněno 18. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6go

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní kotlety s fenyklem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6go

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: děkuju, jestli vyzkoušíš, tak doufám, že budeš spokojená;-):-)

:yes::yes::yes: to je super receptík, miluji fenykl na všechny způsoby a taková kombinace se mi moc líbí :-K:-)

Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti, fenykl, jablko, víno bílé suché, sůl, pepř, olej olivový, balsamico

Přidat fotografie receptu