Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nevšední párky z kuřecího masa a medvědího česneku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Náročný

Suroviny

Porce: 6 - 8 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 312 kJ /
792 kcal
Bílkoviny148,59 g
Tuky13,15 g
Vláknina1,48 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy19,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso omyjeme osušíme a očistíme od přebytečného tuku. Potom ho nakrájíme na malé kousky, dáme do mísy, přilijeme mléko a necháme půl hodiny marinovat. Krok 2: Když je maso uleželé, vyndáme ho a umeleme v robotu. Umleté maso spojíme s ostatními ingrediencemi a dochutíme. Krok 3: Směs na domácí párky důkladně promícháme tak, aby vznikla řádně hustá konzistence a dobrá chuť. Krok 4: Dále připravíme potravinářskou fólii, na ni rozprostřeme dostatečné množství masové směsi, důkladně zabalíme do tvaru párků. Konce fólie pořádně utáhneme, aby se párky při vaření ve vodě nerozpadly. Krok 5: Nakonec uvařené párky dáme na talíř, sundáme z nich fólii a ještě je dáme na pánev opéct. Krok 6: Hotové párky dáme na talíř s ubrouskem odsát přebytečný tuk.

Zveřejněno 24. 3. 2020

Poznámka autorky MiskaM

Inspirace: Svět kreativity

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nevšední párky z kuřecího masa a medvědího česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3D8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nevšední párky z kuřecího masa a medvědího česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3D8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

MiskaM: té hořčice je tam minimum, ta by na barvu vliv mít neměla, paprika by ji měla přebít. Ale asi to bude fotkou a osvícením; také se mi to někdy stává, že na fotce je jiná barva než ve skutečnosti. ;-)

Nadja: tak je tam dána v nich hořčice ;-) a taky je to si myslím způsobené tím jak jsem to fotila z bleskem :-( ale na chuti to nic nemění :-K

Čím je způsobeno, že párky jsou tak žluté? :-?

Tématické fráze:
recepty z medvědího česneku

Suroviny:
prsa kuřecí, mléko, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, hořčice, česnek mědvědí, petrželka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu