Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovka s kysaným zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 299 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny75,87 g
Tuky40,52 g
Vláknina20,48 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,25 g
Sacharidy82,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle orestujeme drobně nakrájenou cibuli s kmínem dozlatova. Přidáme maso a opékáme ze všech stran. Zasypeme paprikami, moukou a krátce opečeme. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Krok 2: Vhodíme brambory nakrájené na kostky, sůl a prolisovaný česnek. Po asi pěti minutách přidáme zelí a dovaříme s občasným promícháním doměkka. Nakonec polévku dochutíme a můžeme podávat.

Zveřejněno 27. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GqN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášovka s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0GqN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

savlinka: Děkuji za vyzkoušení i pěknou fotku..:-K:-K

Tak právě jsem jí dovařila;-) Je dobrá :yes: Dovolila jsem si vložit foto;-)

Nadja: No základ je gulášový a brambory když se začnou vařit dříve, pak už to nevadí, změkne obojí. Mám to vyzkoušené u více polévek. Nesmí se přidávat až po zelí. ;-)

;-) Spíše bych to nazvala zelňačkou s masem ......
:-?- Když přidáváš kysané zelí už po 5 minutách, uvaří se brambory do měkka? Říká se, že po přidání něčeho kyselého brambory už nezměknou - já to tak dodržuji a jinak jsem to nikdy nezkoušela, proto se ptám.

Tématické fráze:
polevky

Suroviny:
maso vepřové mleté, zelí kysané, cibule, brambory, česnek, mouka hladká, sádlo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, kmín celý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu